Sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi

For at præstere optimalt

skal kroppen fungere optimalt.

Og det hjælper vi dig med!

Når du dyrker sport – uanset om det er på professionelt plan eller i fritiden – er det vigtigt at passe godt på kroppen både før, under og efter udøvelsen. 

Hver sportsgren har sine egne ’risikoområder’ på kroppen, altså områder med høj risiko for overbelastning og skader. Så har du en skade eller vil du forebygge overbelastning er det vigtigt med specifik viden om hvordan din sportsgren påvirker din krop.

Du kan læse mere om de enkelte sportsgrene, deres risikoområder og hvad vi tilbyder ved at vælge dem under menupunktet ’Sportsfysioterapi’.

Fakta om sportsfysioterapi

Hvad går det ud på?

Ved sportsfysioterapi forebygger og behandler man med fokus på at opnå og bevare optimal funktion af de områder af kroppen som er specielt udsatte inden for hver sportsgren.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer eller booke en tid.

Sportssamarbejde

Atlas fysioterapi har et ønske om at kunne hjælpe og støtte flestmulige sportsudøvere både private og igennem foreninger og klubber.

Her under giver vi et lille indblik i hvem vi hjælper og samarbejder med.

Atlas Fysioterapi er tilknyttet HB Køge Kvindeelite førstehold der spiller i kvalifikations ligaen, den næstbedste række i landet. Vi er stolte af at hjælpe dem på vej op blandt de bedste og et mål om at spille Champions league inden for få år.
Her varetager vi forbyggende træning, skadesbehandling  både akut og længerevarig genoptræning.

Atlas Fysioterapi er tilknyttet Herfølge Boldklub som sparingspartner til U17 - U19. Vi behandler skadet spillere samt bistår ved udførsel af skadesforebyggende træning.
Herfølgeboldklub er en traditionstrig klub der
arbejder målrettet med talentudvikling og at få løftet junior og ynglinge holdene helt op blandt landets allerbedste.
Atlas Fysioterapi er privat sponser for Elite Svømning. Vi støtter bl.a. 2 lokale svømmere under KSK. Svømmerne Hjalt & Olivia er dedikeret og arbejdsommer unge der bruger alt deres fritid på svømning og dertil relateret træning.  Her hjælper Atlas fysioterapi med Forebyggende træning, skadesbehandling samt performance optimering.


ATLAS FYSIOTERAPI

Solvangsvej 9

4681 Herfølge

Tlf.: +45 40 84 35 10

E-mail: info@atlas-fysioterapi.dk

CVR: 40 09 15 48

ÅBNINGSTIDER

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

08.00-14.00

08.00-21.00

08.00-21.00

08.00-14.00 

08.00-21.00 

09.00-13.00

FØLG OS