Sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi

Golf, golfskade, ryggener, ryg smerter, fodbold, svømning, løb, håndbold, skulderskade, knæskade,præstation, performance, optimering, performansoptimering, fodbold

UNDERSØGELSE

-

BEHANDLING

-

TRÆNING

-

TILBAGE TIL SPORT

Billede af golffysioterapi - fysioterapi golfskader


For at præstere optimalt

skal kroppen fungere optimalt.

Og det hjælper jeg dig med via sportsfysioterapi.

Når du dyrker sport – uanset om det er professionelt eller i fritiden – er det vigtigt at passe godt på kroppen både før, under og efter udøvelsen.  Her er sportsfysioterapi et godt valg.

Hver sportsgren har egne ’risikoområder’ for kroppen. Altså områder med
høj risiko for overbelastning og skader. Så har du en skade, eller vil du forebygge
overbelastning, er det vigtigt med specifik viden om, hvordan din sportsgren
påvirker din krop.

Hos Atlas fysioterapi kan du få sportsfysioterapi fra kr. 350 >>Se mere om priser og ydelser her<<

Kontakt Mig for yderligere informationer eller

book en tid nu

Sportssamarbejde

Fakta om sportsfysioterapi

Hvad går det ud på?

Sportsfysioterapi er bl.a.: skadeforebyggelse, træningsvejledning og skadesbehandling for idrætsudøvere på alle niveauer.

Ved sportsfysioterapi forebygger og behandles med fokus på at opnå og bevare optimal funktion af de områder af kroppen, som er specielt udsat inden for hver sportsgren.

Ligeledes træner man på at forbedre sin præstation.

Med afsæt i en analyse af idrættens særlige krav, den enkelte udøvers tilstand samt vurdering af skaderisiko - kan man behandle, undervise og vejlede om træningstilrettelæggelse og træningsudstyr.

Atlas Fysioterapi er tidligere tilknyttet HB Køge Kvinder

Som er forsvarende danmarksmestre i Gjensidig ligaen. Den bedste række i landet. Jeg er stolt af at have hjulpet dem på vej op blandt de bedste og videre ind i Champions league. Jeg  har samtidig haft tilknytning ned i ungdomseliten og HB Køges taletudviklingen bl.a. U16 og U18 hold.
Her i forholdtil forbyggende træning, skadesbehandling samt
akut og længerevarig genoptræning.

Jeg har via Atlas fysioterapi et ønske om at hjælpe og støtte flest mulige sportsudøvere - både private, foreninger og klubber.

Nedenfor kan du se, hvem jeg hjælper og samarbejder med ifht. sportsfysioterapi.

Fysioterapi for Elite Svømning.

Atlas samarbejder med Naya Modin Thomsen, som er et af Danmarks største svømmetalenter. Naya modtager sportsfysioterapi og er 8 x Danmarksmester, 4 x nordiskmester, og jeg er glad for at kunne støtte hende i drømmen og vejen frem mod OL.
Yderligere støtter jeg via Atlas bl.a. 2 lokale svømmere under Køge Svømmeklub.
Svømmerne Hjalt & Olivia er dedikerede og arbejdsomme unge, der bruger alt deres fritid på svømning og dertil relateret træning.  Her hjælper sportsfysioterapi med forebyggende træning, skadesbehandling samt performance optimering.

Atlas Fysioterapi er tilknyttet Herfølge Boldklub &
Køge Boldklub som behandler til sjællandserien, herunder både Herre- og Damesiden og som behandler ned igennem breddefodbolden. Jeg behandler skadede spillere og bistår med vejledning og udførsel af skadesforebyggende træning.