Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterap i Køge, Sportsfysioterapi, Knæsmerter, Rygsmerter, Ondt i ryggen, Genoptræning, Behandling, Akkupunktur, Massage, Bedste fysioterapeut

Har du smerter i kroppen?

Nedsat funktion i et eller flere led?

Svigter muskelstyrken indimellem?

Eller vil du gerne forebygge skader?

Fysioterapi er behandling, som hjælper kroppens bevægeapparat til at fungere optimalt

Fysioterapeuter har omfattende viden om kroppen og dens bevægelsesmæssige behov og potentiale, hvilket er afgørende for udvælgelsen af behandlingsstrategi, for diagnosticering samt intervention og plan.

Muskler og led kan være svækket efter overbelastning eller skader, hvilket ofte medfører smerter og ubalance i kroppens fysiske funktioner. Og når kroppen ikke er i balance, eller er plaget af smerter, påvirker det hverdagslivet negativt.

Fysioterapi kan bruges forebyggende mod skader og som akut symptom- og smertelindring. En "svækket" muskel i én del af kroppen kan negativt påvirke funktionen i en anden del af kroppen. Det er derfor meget vigtigt at have hele kroppen i tanke, når behandling påbegyndes. Hos Atlas fysioterapi kan du få behandling fra kr. 350 >>Se mere om priser og ydelser her<<

Fysioterapi, Behandling, rygsmerter, Ondt i ryggen, ondt i skulder, Skulder smerter, Fysioterapeut
Fysioterapi, Behandling, rygsmerter, Ondt i ryggen, ondt i skulder, Skulder smerter, Fysioterapeut
Fysioterapi Køge, Træning, Behandling, Artrose, GLAD, Slidgigt, Styrketræning,

Et behandlingsforløb starter altid med en grundig samtale om den aktuelle problematik, din overordnede helbredstilstand og dine forventninger til resultatet. Ud fra det finder vi den kombination af manuelle behandlingsteknikker og træning, som passer lige netop til dig.

Både i forbindelse med forebyggelse og akut behandling er træning et vigtigt redskab. En stærk og smidig krop er essentiel for fysisk og psykisk velvære. Alle behandlingsforløb indeholder derfor, næsten altid, træning. Her tales der også om selvtræning - træningsteknikker og øvelser, som du kan tilpasse din hverdag, og som kan være med til at øge din livskvalitet.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer eller booke en tid